Velice pěkný, kompletně zařízený byt 2+kk s balkonem, 42 m2, Taussigova, Praha 8 Kobylisy

Lokalita: Taussigova, Praha 8, Kobylisy, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
575
Typ:
Byty
Druh:
pronájem
Adresa:
Taussigova, Praha 8, Kobylisy, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
18 000Kč/měs
Poznámka k ceně:
+ zálohy na služby, energie a internet 5.000,- Kč/měsíc, jistota 2 nájmy a provize RK 1 nájem
Plocha užitná:
50 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Sídliště
Typ budovy:
V bloku
Konstrukce:
Panelová

Popis nemovitosti

Velice pěkný, kompletně zařízený byt 2+kk s balkonem, 42 m2, se nachází v 10. patře dobře udržovaného panelového domu v atraktivní lokalitě Prahy 8 - Kobylisy, pouze 3 minuty chůze od metra Ládví - výborná dostupnost do centra. V místě je k dispozici veškerá občanská vybavenost a nedaleko je i oblíbený Ďáblický háj.
Byt sestává z předsíně (vestavná skříň, sušička), obývacího pokoje s prostornou kuchyňskou linkou vybavenou kvalitními spotřebiči zn. Bosch a AEG (indukční deska, trouba, myčka, lednice s mrazákem), neprůchozí ložnice, koupelny se sprchovým koutem a pračkou, a oddělené toalety. Dále k bytu náleží balkon na patře (cca 6 m2) a komora (cca 2 m2). Byt je po zdařilé rekonstrukci a je nadstandardně zařízený s ohledem na funkčnost a komfortní využití do posledního detailu, včetně dostatku úložných prostor. Topení je centrální, podlahy plovoucí + dlažba, plastová okna, žaluzie, stínící rolety a navíc v obou místnostech předokenní zatemňovací rolety. Jihozápadní orientace dodává dostatek světla a nabízí krásný výhled na Prahu. Nájem činí 18.000,-/měsíc + zálohy na služby, energie a internetové připojení 5.000,-/měsíc. Jistota 2 nájmy a provize RK 18.000,- Ihned k dispozici k dlouhodobému pronájmu.

Renovated, luxury fully furnished 1 bedroom apartment, 2+kk, 50 sqm, Taussigova, Prague 8 Kobylisy

Renovated, luxury fully furnished 1 bedroom apartment with balcony, 2+kk, 50 sqm, is situated on the 10th floor in a well maintained building with elevator. Attractive area in Prague 8 Kobylisy, just 3 mins walking distance to metro station Ládví (red line) - easy access to city centre. All civic amenities - shopping, restaurants, park (Ďáblický háj). Apartment consists of entrance hall with built-in wardrobe and dryer, living room with comfortable kitchenette equipped with appliances (hob, oven, dishwasher, fridge with freezer), separated bedroom, bathroom with walk-in shower and washing machine, separated toilet. There is a balcony (approx. 6 sqm) on the floor as well as extra storage room (2 sqm). The apartment is suitable for max. 2 persons and it is available for long term rent immediately. The rent is 18.000,-/month + deposits for services, energies and internet connection 5.000,-/month.

Základní info

Umístění:
Sídliště
Typ objektu:
V bloku
Konstrukce:
Panelová
Adresa:
Taussigova, Praha 8, Kobylisy, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha balkónu::
6m2
Plocha sklepa::
2m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
11. podlaží
Počet NP::
15
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?